Kembali    Hubungi Kami   Peta Laman    English    中文    

 
| Antarabangsa    | Pengasas    | Peluang    
   

Syarikat

 

Bertahun-tahun dulu, kami telah membina satu syarikat yang amat kukuh.

 

Berbekalkan kepemimpinan yang berpengalaman, misi yang teguh, penyelidikan dan pembangunan yang inovatif, pembelajaran berterusan dan produk-produk yang tiada bandingannya, kami telah membuktikan kami boleh dan akan terus berkembang.

 

Dengan E. Excel International, kejayaan seperti obor yang diserahkan dari satu generasi ke satu generasi, bersinar terang tanpa henti.

 EXTRA EXCEL MALAYSIA


Extra EXCEL Malaysia telah ditubuhkan lebih dari 20 tahun, dan jumlah pengedarnya telah mencecah lebih 100,000. Untuk melancarkan operasi, ibu pejabat Extra EXCEL Malaysia memerlukan kerjasama pelbagai jabatan dan cawangan. Di bawah kepemimpinan Cik Lau Phooi Hing, jabatan-jabatan di ibu pejabat termasuklah Pentadbiran, Pemasaran, Akaun, Khidmat Pelanggan, Stor, Pemprosesan Data Elektronik, Penerbitan dan Promosi serta cawangan-cawangan di Johor Bahru, Pulau Pinang, Kuching, KK dan Ipoh bekerja sama untuk memberikan anda masa depan yang cemerlang.

Kejayaan syarikat dibina dengan kerjasama pengedar-pengedar E. Excel. Prestasi Extra EXCEL Malaysia sangat cemerlang sejak beberapa tahun ini, tetapi ini hanyalah permulaan. Kami berusaha keras untuk lebih cemerlang di masa akan datang!

Hak Cipta Terpelihara © 2012 Extra EXCEL (M) Sdn. Bhd. 223246D.