Kembali    Hubungi Kami   Peta Laman    English    中文    

| Borang    | Resipi    | Penghias Skrin    | Liputan Media | Alat Bantu Pemasaran
   

Muat Turun

 

Semua orang mahukan hidup yang gembira dan diberkati dimana kesihatan dan keadaan ekonomi yang baik merupakan antara kunci utama untuk memperolehinya.

 

E. Excel menawarkan peluang unik untuk anda menikmati hidup yang gembira dan diberkati. Selagi anda berdedikasi dalam kerjaya E. Excel, dengan sedikit bantuan kit permulaan perniagaan dan ceramah kesihatan professional, hidup yang gembira dan diberkati berada dalam genggaman anda.

 

E. Excel menawarkan kit perniagaan lengkap yang terdiri daripada pelbagai jenis  bahan audiovisual, risalah, buku, majalah dan lain-lain yang boleh anda pergunakan sebaik mungkin. Pilihlah yang paling sesuai dan biarkan ia membantu anda meneroka dan mengembangkan kerjaya E. Excel.

 

Rangkian produk kesihatan E. Excel telah membantu banyak keluarga di seluruh dunia dan telah menjadi sebahagain daripada kehidupan mereka. Oleh yang demikian, E. Excel telah menghasilkan produk-produknya mengikut tabiat pemakanan pengguna dan menyesuaikannya dengan kehidupan seharian. Syarikat juga mengeluarkan pelbagai resepi kesihatan agar anda boleh menikmati makanan yang sihat dan lazat.

 
 
 
 
 
 
 
 
Hak Cipta Terpelihara © 2012 Extra EXCEL (M) Sdn. Bhd. 223246D.